Nieuw seizoen net even anders dan anders

Beste leden,

Een hittegolf, een tweede golf… we beginnen dit seizoen in ieder geval volop in beweging. Het kleedkamergebouw achter is in de zomer voorzien van een prachtige muurschildering.
Er kan in deze bijzondere periode gelukkig worden getraind en ook de bekerwedstrijden zijn door de KNVB ingeroosterd. Om te kunnen blijven sporten, zullen we voorzichtig moeten blijven en de richtlijnen van de overheid blijven opvolgen. We kijken uit naar veel voetbalplezier en hopen op het uitblijven van verdere beperkende maatregelen.

Corona
We willen je graag nogmaals wijzen de coronamaatregelen in acht te blijven nemen, waarbij anderhalve meter voorop staat en wanneer je ziekteverschijnselen vertoont niet naar Taba komt. Voor de kantine, kleedkamers en langs de lijn gelden specifieke regels waar iedereen zich aan moet houden. Deze regels lees je op de club, in de mail en/of op de website. Personeel en Bestuur mag je naar huis sturen bij het niet navolgen van de regels/instructies.

Vrijwillige inzet
Hoewel Taba er nog gezond voorstaat, zijn we zonder vrijwilligers niet meer levensvatbaar.
We hebben nog geen geschikte kandidaten gevonden op onze vacatures van penningmeester, Tabar- en vrijwilligerscoördinator. Deze vacatures zijn noodzakelijk om onze club in stand te houden.

Wie kan en wil ons team versterken?
Zie ons vorig bericht voor alle details.

Kantine
Corona drukt zwaar op onze roemruchte kantine. Zeker door de extra eisen die de overheid stelt met een registratieplicht. Met maximaal 30 mensen in de kantine zijn we bezig om te kijken hoe we dit op korte termijn goed in kunnen regelen. Let wel dat juist bij slecht weer de kantine zeer beperkt toegankelijk is.
Daarnaast hebben we ook echt meer medewerkers nodig om de kantine open te houden tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen.

Zolang het mooi weer blijft ziet Taba’s clubleven er zonnig uit. Wordt het slechter weer dan is het nog een grote vraag hoe we de kantine open kunnen houden, als wij door de gemeente en het rijk genoodzaakt blijven tot de coronaproof inrichting van onze kantine. We zullen je dus frequent op de hoogte houden van corona- en kantinenieuws.

Kleedkamers
Uitgangspunt blijft uiteraard 1,5 meter afstand houden. Onze kleedkamers zijn te klein voor een heel team dus kleed je om in etappes of nog beter kom omgekleed naar de vereniging. Douche bij voorkeur thuis en geef elkaar de ruimte ook in de gangen!

Langs de lijn
Vergeet niet dat nog steeds de 1,5 meter afstand geldt, niet alleen als supporter maar ook als trainers/begeleiders, wisselspeler, verzorger etc. Ook even wennen is dat geforceerd stemgebruik zoals schreeuwen en spreekkoren niet zijn toegestaan.

Taba materialen
Taba stelt materialen beschikbaar zoals ballen en hesjes. Raak je wat kwijt? Dan zul je als team dit zelf moeten aanvullen!
Voor kleding kan je zoals gebruikelijk terecht bij 100%Football Amsterdam, dat inmiddels voetbalshop.nl heet. Let op dat als je een nieuw tenue bestelt wat er achterop komt te staan. Als je als team nieuwe tenues aanschaft, wordt dat Voetbalshop.nl. Losse shirts blijven nog even 100%Football. Een webshop wordt in het najaar verwacht.

Wij wensen je ondanks deze bijzondere periode een heel sportief en gezellig nieuw Taba seizoen.

Met vriendelijke groeten,
Foeke, Jozef, Domien en Eva

2 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

3 jaar geleden

Nog meer sfeer op Taba’s uniek kleedgebouw

3 jaar geleden

AFC TABA – CTO: 3e overwinning een feit!

Na twee overwinningen ging TABA opzoek naar de derde competitie overwinning oprij. Kon TABA de goede vorm doortrekken naar deze wedstrijd? Helaas moesten de mannen deze wedstrijd de trouwe en fanatieke aanhang missen, want het was de eerste officiële wedstrijd zonder publiek.

Lees verder

3 jaar geleden

Tabar To Go!

In coronatijd met de steeds veranderende maatregelen wordt onze roemruchte Tabar de ‘Tabar To Go’

Lees verder

3 jaar geleden

AFC Taba 35+2 – AFC Ajax 35+1

Een echte bekerwedstrijd tegen Ajax wil je wel een keer in je leven spelen, ook al weet je op voorhand waar de winst naartoe gaat. De veteranen van Taba 35+2 kregen dit genoegen in de schoot geworpen na vorig jaar een zeldzaam zeer goed seizoen in de derde klasse te hebben gedraaid, maar o.a. mede door Corona geen kampioen zijn geworden.

Lees verder

2 jaar geleden

Tien doelstellingen van het nieuwe TABA-bestuur!

In de ALV van maandag 31 januari jl. heeft de ALV haar goedkeuring uitgesproken over uitbreiding van het bestuur met Marcel de Nes, Sander Kes, Ricardo Fernandes Nazare en Marcus Staphorst

Lees verder

2 jaar geleden

Terugblik ALV 31 januari 2022 en vooruitzichten

Zo druk bezocht als de ALV van 1 november 2021 was, zo rustig was het bij de ALV van 31 januari jongstleden. Het draaide bij deze vergadering met name om de uitbreiding van het bestuur met vier personen.

Lees verder

2 jaar geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder